sâmbătă, 11 iulie 2009

Shit happens!


Sa zicem ca nu tot timpul am dovedit ca sunt o prietena buna. Cred ca toti am avut momente cand am dezamagit, dar ne-am cait, am luat-o de la inceput avand grija sa nu o comitem din nou.
Am avut mereu o problema cu falsele care fura, nu minciuni, nu vise, nu vieti ci doar FOSTI.
Acum o sa ziceti ca "lumea e mica", ca nu alegi de cine te indragostesti, dar poti alege sa renunti. La 17 ani la cate te poti astepta de la un baiat? Sau mergi pe principiul "dragostea nu moare si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti"?
Sau... Ai devenit fara batrana si nu el e singura ta scapare de a nu muri singura?
Papusa, ai 17 ani nu 70!
Fetele, cand e vorba de prietenii au cateva reguli, poate si de asta se spune ca intre fete prieteniile sunt superficiale si niciodata adevarate. De fapt, e vorba aici de bun simt. PE care, am inceput toate sa nu-l mai avem.
Vedem in filmele americane regula asta care dainuie de cand lumea, "you mustn`t date my ex".
Cine a zis ca fetele nu pot porni razboaie de la un baiat se inseala(chiar daca respectivul nu merita nici un sut in fund).
Am ajuns sa fim asa rele, incat nu iertam nimic, iar totul, dar absolut totul trebuie platit.
Ati avut vreodata o prietena care fara mustrari de constiinta devine iubita fostului vostru?
A incercat vreodata sa faca pe desteapta spunandu-ti tie prima isprava, parandu-i rau de ceea ce face, dar totusi nu pune punct situatiei stanjenitoare?
Iar el, se umfla in pene ca vede ca se cearta doua pe el. Cine mai e ca el, dorit de mai multe fete, gata gata sa-si dea cateva fire de par pentru el?
Avand bazele intr-un caz real, felicitand atitudinea ei, care e indiferenta nesimtirilor si ipocriziei "indragostitei", pot spune ca NU SE MERITA!
Indragosteala de 5 minute n-o sa dureze, crede-ma!

5 comentarii:

Lil` DreaminGirl spunea...

Nimic nu se merita, dar totul se traieste, nu?!

Midnight Sun spunea...

totul se traieste..pai..depinde cum se traieste..la final s-ar putea sa realizezi ca nu a meritat :)

Lil` DreaminGirl spunea...

citeste ce am scris eu cu atentie. te contrazici singur/a

Midnight Sun spunea...

adevarul e ca am plecat de la o afirmatie relativ absurda (de contrzis..nu prea ma contrazic)...afirmatia ta mai exact..adica..de ce sa faci chestii care nu se merita?..totul se traieste..ok..dar..nimic nu se merita?!..hmmm..pare..un pic..fara sens..si e intr-o nota pesimista..yet again poate sunt prea prost (ti-am raspuns si la nelamurire) si nu inteleg eu..de ce un om ar face ceva care nu merita..si ar si generaliza (nimic nu merita..suna..foarte trist)

Yours never. spunea...

De fapt totul de traieste, unele momente merita traite si altele nu! Gata! STOP! N-o mai baga pe dnsoara in seama:-j