marți, 25 august 2009

Nu merg dupa voi...


Zambim aparent din nimic, sarim in sus, explodam de energie si fericire si... Ne oprim, si ne intrebam de ce? De ce dintr-o data? N-am castigat la loterie...
Esti singur, si totusi zambesti, totusi vrei sa dai din fericirea ta, sa fie toti ca tine, sa plutesti, sa fie totul mai frumos...
Adevarata fericire consta in a face ce vrei, fara regrete, sa... (Suna banal) Iti traiesti viata, secunda cu secunda.
Nu o sa va ascult cand imi spuneti sa renunt la Pepsi nici la tigari, nici la obraznicia mea nici la pacate, nici macar la prieteni. Poate ca n-o sa ma tina in viata mai MULT, dar mi-o fac de 1000 de ori mai FRUMOASA.
Nu cred ca exista altceva dupa moarte, nici rai, nici iad, este pur si simplu o disparitie. Sunt singura care isi creeaza propriul destin pas cu pas. Cred ca exista ceva, cineva, undeva care imi vegheaza pasii, nu coordoneaza!
Stiu, ca exista intrebari fara raspuns pe care singuri le-am anihilat raspunsul. Stiu, ca se spune ca uneori e de ajuns doar sa crezi, ei bine, mie nu-mi ajunge sa cred daca nu vad, daca nu am nicio dovada.
Se spune ca nimic nu e intamplator. Oare?
Am intrebat pe cineva odata, daca Dumnezeu e asa de drept, de ce mor atatia oameni nevinovati, si toate javrele si scursurile inca traiesc pe pamant? Mi s-a replicat ca acei oameni daca li se permiteau sa traiasca ar fi facut rau. Bun, contradictie? Parca beneficiam de liberul arbitru... Parca nu ne este scris destinul inainte de a ne naste. Si atunci de unde stie? Alta intrebare fara raspuns ca de obicei. M-am obisnuit sa imi raspundeti din carti cu alte enigme.
Cred in felul meu, am regulile mele(ghidate sau nu de socitetate) si traiesc. Traiesc! Nu-mi refuz ce va refuzati voi. Nu ma ingradeste nimeni decat bunul simt. Blue, sper sa fi mandru de mine:))!