duminică, 20 decembrie 2009

Inflorituri


Cred cu tarie, ca exista o singura iubire adevarata, in viata fiecaruia. Si aceea este singura impartasita fara regrete, fara a fi gandita de 2 ori. Multi alerg dupa ea, multi vor atat de rau s-o gaseasca, si in cele din urma n-o gasesc.
N-am cautat niciodata iubirea mea ca-n povesti, mi-o doream, dar n-am facut nimic ca s-o gasesc toti. Nu vroiam sa risc...
Iubirea m-a gasit pe mine, intr-o masura mai mica sau mai mare, m-a gasit, eu trebuia sa zic doar "da"... Si am zis, de multe ori "da", o data am suferit eu, alta data el, mereu cineva iesea sifonat.

Toate aceste roller coaster-uri ale pseudo-iubirii, mi-au aratat ca drumul spre acea singura iubire, este plin de tipi indragostiti pana peste urechi de tine, de tipi care vor altceva de la tine, dar niciunul potrivit.

Si atunci cand vezi ca nu e "the one", cum sa nu rupi relatia? De ce nu se poate ramane cu un "n-a fost sa fie" din partea amandurora? Pentru ca foarte multi comenteaza dupa... "Va place sa ii schimbati!"( in limita bunului simt, nu supraestimam fraza). Pai, ma, daca nu esti ala pe care il vreau, care e problema?

Dar lumea poate sa vorbeasca, multe, multe, foarte multe.
Poate daca ne-am da jos naivitatea de pe ochi, si am privii realitatea asa cum e, fara inflorituri, ne-am putea da seama, care e potrivit si care nu.