miercuri, 12 august 2009

Se strica tot...Te strici si tu.


Desi... Nu am realizat imediat, mi-am dat seama acum... M-am schimbat, fara sa vreau, fara sa simt... M-au schimbat. Chiar daca vrei sau nu... Anturajul te schimba, in bine sau in rau, depinde de ce alegeri faci. Un el a cazut intr-un anturaj prost, si ce-a urmat? S-a prostit si el...
O ea, dezamagita, a gasit cateva persoane la care n-ar renunta nici moarta.
Nu recunoastem ca prietenii ne schimba, fara(sau cu) o intentie precisa, dar o fac.
Stiu ca primul lucru pe care mi l-a zis mama la inceputul liceului a fost " ai grija cu cine te imprietenesti". Si desigur, nu am avut grija, am cazut, m-am ridicat, iar am cazut si tot asa.
Cu timpul, am cazut mai greu, dar m-am ridicat cu o indiferenta in spate, care culmea ma ajuta sa ma ridic mai sus, mai tare, fara sa doara atat de mult.
Imi place singuratatea, imi place cand nu suna niciun telefon si nu ma cauta nimeni. Pot sa traiesc cu asta. Dar nu pot trai cu gandul ca...Acolo undeva nu este nimeni care e ingrijorat pentru bunastarea mea. Stiu, poate ca si eu am dezamagit, si eu am plecat, si eu am lasat oameni atunci cand au avut nevoie de mine.
Din..."Surioara" am devenit "Domnisoara", o straina si atat. Se presupunea ca eram la "bine si la greu".
Dar, ca sa nu transform postul prea personal inchei aici, povestea mea cu "fratiorul", cu un " cand vei avea nevoie voi fi acolo chiar daca nu ma mai vrei".
Fiecare din noi avem mici secrete intre prieteni, mici prostii pe care oricine le face, dar nu se afla... Asta daca stim cu cine ne "bagam" si in ce ne "bagam".
Tot ce pot sa mai adaug este ca... Odata ce ajungi intr-un cos cu mere stricate, fii sigur ca si tu te vei strica. Si de obicei merele stricate se arunca,isi pierd calitatile, se calca in picioare, sunt uitate.
De ce nu poti sa deschizi ochii? Incearca, pana nu e prea tarziu, stiu ca poti, trebuie doar sa vrei:).