marți, 2 iunie 2009

Voi...



Fluturasii din stomac sunt ceva, dar sa ajungi sa dansezi de nebun in ploaie se numeste deja fericirea dereglata. M-am imbolnavit de libertate, nu am nevoie de tine, nici de pastile, doar de soare, o iubire de-o vara, o umbrela si vise, nu ma trezi, nu indrazni vara asta sa faci niciun pas. O sa gresesc, o sa dobor ce e interzis, o sa-ti stric planurile, o sa-ti depasesc limitele. Nu-ti vreau perfectiunea, o sa-ti fructific defectele si o sa-ti arunc frumusetea.

Nu-ti convine? Asta e. Nu am avut bariere proprii, doar pe ale tale, acum ca sunt la 400 km departare ma bucur de lipsa lor, ma bucur de ei/ele, de tot ce-am pierdut si trebuie sa recuperez, de tot ceea ce o sa am, iar tu n-o sa cunosti.

Pentru mine n-ai fost o obsesie, la ce bun? Ai fost pentru "picioare strambe", si pentru "perfecta" si pentru "modelu' " si pentru restul de 2309 de "amoreze".

Soricelul... Pleaca... L-a speriat lupu' cel rau... Pisica era cat pe ce sa-l manance, catelul a fost fidel pana cand si-a aratat coltii, nu mai are vreme aici, te paraseste zambind, e fericit, a scapat...

N-a pretins niciodata ca viata e perfecta, viata e gri...cu Roz... Griul e de zi cu zi, rozul e iubirea, atingerea ta, imbratisarea ei, cuvintele lor, sfaturile lui.

A venit vara, copii(inca sper sa ajung sa fiu copil si la 30 de ani)! Nu faceti nimic din ce va spun ei, ci doar ce vreti voi, mintiti, radeti, nu regretati nimic!