marți, 12 ianuarie 2010

Uneori


Nu prea stiu cum sa mai incep... Am impresia ca am folosit toate inceputurile din lume sau cel putin din capul meu.
Vroiam sa ma refer la egalitatea dintre sexe, insa intre femei si barbati, semnul nu este "=" ci "<" (in viziunea multora)...
Vroiam sa evidentiez in cate situatii ajung foarte multe femei, poate chiar si mamele noastre, doar pentru ca s-au indragostit ca fraierele de tinere, si credeau ca dragostea tine de foame... Isi dau seama insa prea tarziu, poate, cand n-au loc de munca stabil, au un copil plangand si inca unul in burta... Si atunci te intrebi: unde mai e dragostea? Nu stiu... A iesit pe fereastra probabil, odata cu inconstienta ta...
Si uite asa te trezesti sub ordinele celui "care aduce painea in casa"....
Si cand te gandesti ca e vorba de niste amarati de bani...
Am fost criticata ca imi permit sa vorbesc despre bani ca nefiind ceva important pentru ca ii am... Pai... N-o sa-i am mereu... Momentan stau in casa alor mei, nu a mea, si traiesc mai mult sau mai putin pe banii lor, nu ai mei. Subliniez inca o data MOMENTAN. Am ajuns sa ne conduca viata niste bani? Chiar asa?
Ma mai gandeam si la minciuni... Cum iti pot schimba viata, fie ca le spui, fie ca spune altul despre tine... Sunt cam inevitabile in al doilea caz, pentru ca nu poti oprii o razbunare, nu poti obliga pe nimeni sa nu te vorbeasca de rau... Dar macar atunci cand vorbesti de rau, incearca sa ai dovezi sau macar vorbeste de ceva ce ai vazut cu ochii tai, nu inventa povesti nemuritoare cu "daca" si cu "parca"...Eh, pana la urma n-ai nevoie langa tine decat persoanele care te cunosc cu adevarat si te iubesc pentru ceea ce reprezinti, restul sa se duca in origini!


" Uneori mi-as baga picioarele in ea de viata, pacat ca sunt prea lasa sa-mi satisfac singura dorinta sincera, nemateriala..."