sâmbătă, 30 ianuarie 2010

eh...



Nu... Nu ma apuc nici eu sa insir o serie de frustrari de dragul de a replica. Am incercat si nu mi-a reusit sa tin de sansa aia. Prin simplul fapt ca nu am spus tot, a insemnat ca am mintit.
Dezamagirea a venit si din partea ta cand n-ai ascultat si n-ai crezut.
N-am pus punct, si nu mi-am bagat picioarele, doar m-am dat la o parte. Vroiai sa fi prietena cu multi, vroiai sa aibe foarte multi incredere in tine... M-ai pierdut pe mine(suna dramatic pierdut dar la ora asta alt verb nu gasesc), nu ti se pare un adevarat cost de oportunitate?
Nu ma priveste pe mine sa fac alegeri in locul tau sau sa pretind ca stiu ce e mai bine decat tine.
Nu stiu. Si nu ma mai bag...
Si stii... Spre deosebire de tine, EL m-a crezut, cand prietena mea de aproape 2 ani nu m-a crezut, a crezut UN STRAIN!...
E randul meu sa-ti multumesc. Si da... Si pe mine m-a durut, si pe tine te-a durut, acum nu mai e nimic de facut sau daca e, nu stiu care din noi va face ceva.
In tine am avut cea mai mare incredere, si nimeni nu stie cat sti tu. NIMENI.
Am avut, cat timp am avut, cea mai frumoasa prietenie a mea de pana acum...
Si sincer, nu o sa mai am asa ceva... Pentru ca nu mai vreau si nici nu mai pot.
Ai exagerat insa cand ai zis ca am uitat sa petrec timpul si cu prietenele. Gresit! Am. Si o sa am mereu. Am sau cel putin aveam cand era vorba de tine, de restul nu, ti-am zis ca nu mai dau 2 lei pe restu...
Nu cer nimic, simteam ca trebuia sa dau o replica. Nu ma mai astept la nimic. Nu vreau nimic in schimb. Vreau eu totusi sa-ti multumesc pentru clipele alea petrecute impreuna... Cand plangeam eu la If Only si tu erai pe jumate adormita... Cand sforaiai de rev, cand ne-am imbatat si mi-ai pierdut cercelu cu zar, cand faceam probleme la economie, cand mi-ai scris in jurnal(mai stii ce ai scris?), cand ai adormit dupa ziua lu' R cu muzica in telefon si cu jurnalul meu in mana si te-am invelit cu plapuma de iarna desi era vara, cand ai mancat tiramisu si copane facute de mine, cand am plans impreuna, cand vorbeam la telefon, sau cand vorbeam continuu pe mess.
N-o sa uit nimic, si as mai fi scris... Imi pare rau, dar timpul inapoi nu-l pot da... Nu mi-as fi dorit niciun moment sa te pierd, dar aveam nevoie sa ma desprind ca sa-mi revin din soc...

Inca o data iti multumesc sincer pentru tot. Si... Sper sa iti tii prietenii aproape pe astia pe care ii ai si pe cei pe care ii vei avea... Pentru ca stiu ca iti sunt foarte importanti si tu spre deosebire de mine, te sufoci fara ei.