miercuri, 10 februarie 2010

Not mine, but still beautiful!

By Agnes




Sa definesti dragostea nu-i tocmai la indemana, cuvintele pot parea de-a dreptul caraghioase si nu arareori pufnim cand auzim cum isi rostesc unii iubirea ( puf - Ange nu ma injura- , iub, pui,pisoi,iubuletz.. :X )mai ceva ca pe un poem de liceean amorezat..
Dragostea nu are simtul masurii, este egoista si fara mila, si te face sa crezi ca nu ai nicio sansa sa o poti struni sau controla incotro se duce..
Oricat te-ai inalta pe varfuri s-o vezi cum vine din multime , ti se arata sireata atunci cand te astepti mai putin..
E mai presus de orice sentiment trait vreodata , absoarbe in ea toate senzatiile si le amesteca nuantele cu o pofta nebuna de culoare..ca o tornada care vine pe neasteptate ..te ia pe sus si iti clatina absolut tot ce credeai ca stapanesti sau ca stii..
Indragostitii din toate timpurile au incercat sa ii combine esentele si sa o inteleaga sperand sa ii gaseasca elixirul permanentei acesteia...exemplele le stim cu totii...Tristan si Isolda..Romeo si Julieta...acestia au experimentat ceea ce se poate numi dragostea care iti tulbura toate simtirile ...i-a lovit precum un tsunami si nu au putut sa o stapaneasca ...fiind nevoiti sa treaca in nefiinta pentru a o explora in strafundurile ei...aceasta sa fie dragostea?oare nu poate fi ea controlata de catre cei pe care ii loveste pe nesimtite?
Odata ce te-a prins, ratiunea este trimisa undeva intr-un loc intunecat de unde nu isi mai face simtita prezenta si lasa sentimentele sa se infiripeze in voie..
Chiar daca inauntrul nostru exista ceva care ne spune daca o persoana este potrivita sau nu ...momentul in care intram pe caile dragostei aceste lucruri nu mai conteaza ..simti ca zbori,te lasi imbatata de aceste sentimente...si dintr-o data te trezesti ca proiectezi planuri pentru viitor din care sa iesi cel mai bine si in care te vezi fericita alaturi de el..
Dragostea se simte in diferite feluri ..
Pentru mine sunt la fel de importante aproape toate momentele..
atunci cand ne plimbam si vreau sa il tin de mana...sa ii simt pulsul...efectiv sa simt contactul cu pielea lui..sa ii ascult inima batand..sa incerc sa ma sincronizez cu mersul lui...de fapt cu tot ceea ce il defineste..
La fel de bine ma simt atunci cand pe ultima suta de metri stand in masina nu imi vine sa mai plec si sper sa reusesc sa ii mai smulg cateva sarutari, iar el se limiteaza la pupicuri...si putem sa ne petrecem asa ore intregi fara sa ne plictisim..cel putin eu...pentru ca imi este de ajuns sa ii intalnesc privirea , sa il simt langa mine...
Mai greu imi este atunci cand suntem in oras...atunci se ciocnesc o serie de sentimente...sunt invidioasa pe altii care nu se jeneaza sa isi manifeste dragostea in public...sunt geloasa pe toate fetele care sunt in jurul nostru si indraznesc macar sa ridice privirea la el....sunt suparata pentru ca atunci nu mai este numai al meu si nu pot sa ii arat cat de mult il iubesc de teama sa nu fiu judecata..
Cel mai frumos este cand reusim, chiar daca este ceva ce se intampla mai rar,sa plecam departe...sa putem sa ne desfasuram in voia noastra..atunci cand totul este al nostru si eu simt ca este numai al meu...atunci cand in cursul noptii pot sa ma trezesc si sa ii simt respiratia in ceafa, si pot sa imi manifest sentimentele materne sa il acopar sa nu ii fie frig...sa pot sa contemplez asupra lui minute in sir si sa ma bucur de linistea pe care o are in somn ca un copil...
Cred ca asta este iubirea adevarata...atunci cand celalalt te urmeaza deplin in nebunia ta...si da iub stiu ca uneori este foarte greu sa imi suporti toate isoanele...dar asa cum sunt eu te iubesc in intregime...si stiu ca nu o sa mai intalnesc pe cineva ca tine prea curand...
I love you..